Artifort

Artifort is één van Nederlands oudste en bekendste meubelmerken. De geschiedenis begon al in 1890 in Maastricht. Tegenwoordig is Artifort internationaal befaamd om haar tijdloze design.

Art & Comfort

Dat is waar Artifort voor staat. Artifort maakt eersteklas designmeubelen die een leven lang meegaan. Het merk is dan ook zeer geliefd bij designliefhebbers en er zijn zelfs 'Artifans'. Velen zijn verknocht aan hun Artifort meubel en het is dan ook fijn dat die opnieuw gestoffeerd kunnen worden, zodat ze echt een leven lang mee gaan.

Designers

Artifort staat voor tijdloos design. Duurzaam design. Gezaghebbend design. Artifort heeft een rijke historie met bekende ontwerpers van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot René Holten en Patrick Norguet. Artifort betekent topkwaliteit design door topdesigners.

Artifort bij Interieur Paauwe

Wie Artifort uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de Artifort fauteuils, banken en overige meubelen te zien en te voelen. Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van de Artifort collectie graag met u delen.