Bert Plantagie

Stijlvol design van Hollandse bodem

Sinds het jaar 2.000 is Bert Plantagie naamgever en eigenaar van deze meubelproducent uit Cuijk. Bert Plantagie gooide het roer rigoureus om. Samen met talentvolle ontwerpers bedacht hij een moderne lijn zitmeubelen die men in eigen beheer ging produceren.

Een verantwoorde en eerlijke keuze

Kenmerkend in de collectie van Bert Plantagie zijn de  eenvoudige ontwerpen en eerlijke materialen. Massief hout en roestvrijstaal zijn veel gebruikte materialen. Bert Plantagie combineert hoogwaardig eiken-, noten- of kersenhout met RVS en een mix van prachtig leder en diverse stoffen. Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie.

Make it yourself

De meubels van Bert Plantagie zijn volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen uit honderden kleuren, diverse materiaalsoorten en verschillende afmetingen. Zo past het meubel perfect bij uw stijl.

Bert Plantagie bij Paauwe

Wie de Bert Plantagie collectie wil ontdekken komt naar Zonnemaire. In onze showroom kunt u een groot deel van de Bert Plantagie collectie voelen en ervaren.  Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van deze collectie graag met u delen.