Borek

Al meer dan 40 jaar is Borek vooruitstrevend op het gebied van parasols en buitenmeubelen en blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Zoals een mooie wijn rijpt, zo groeit ook onze collectie.

Dutch Design since 1977

Met grote aandacht voor elk klein detail en het gekozen materiaal. Bij Borek is een ontwerp pas af, als de ultieme samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werken we hiervoor nauw samen met vooraanstaande ontwerpers als Eric Kuster en Marcel Wolterinck. Dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols.

Bekijk onze collectie Tuin & Balkon

Optimale samenhang met het buitenleven

Borek weet als geen ander om ‘genieten’ en ‘ontspannen’ samen te brengen in unieke producten. De tuin vormt hierin het centrale middelpunt, als domein van rust om met familie en vrienden in te genieten. Elk nieuw ontwerp van Borek moet een toegevoegde waarde aan dit ultieme genot van het buitenleven opleveren.

 

Borek’s kernwaarden: kwaliteit, functionaliteit en uitstraling

De nieuwe collectie toont zich volledig in balans met de voorwaarden die Borek zichzelf al jarenlang stelt. En waarin geen enkele concessie is gedaan, niet in kwaliteit, functionaliteit of in uitstraling. Daarom zijn wij ook blijvend trots, ieder jaar weer. Trots op onze inspanningen, die ook nu weer hebben geleid tot een spraakmakende collectie.

Borek by Paauwe

Wie Borek uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom en showtuin zijn de Borek parasols en buitenmeubelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de Borek collectie graag met u delen.