Catellani & Smith

Sinds 1989 fabriceert het Italiaanse merk Catellani & Smith exclusieve verlichting. Tijdens de beginperiode wordt het werk gekenmerkt door het gebruik van flexibele delen. Catellani & smith laat de mogelijkheden zien van de interactie van een lamp als een object met het interieur waarin het geplaatst is.

Warm maan- en zonlicht

Met hun ontwerpen probeert Catellani & Smith het warme maan- en zonlicht te evenaren door kleuren zoals goud te verwerken in de lampenkappen. De lampen hebben allemaal een uniek design en worden met de hand gemaakt van de beste materialen.

Handgemaakte precisie

Een armatuur van Catellani & Smith wordt gemaakt van nauwkeurig afgewerkte materialen van superieure kwaliteit en wordt zorgvuldig geïnspecteerd en getest. Alle Catellani & Smith Producten zijn handgemaakt, waardoor er eventuele kleine onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit zijn zeker geen gebreken. Het is een bewijs van handwerk.

Catellani & Smith bij Paauwe

Wie Catellani & Smith wil  ontdekken komt naar Zonnemaire.  De Paauwe adviseurs willen de ‘ins en outs’ van deze exclusieve verlichting graag met u delen.