De Ploeg

Al bijna 100 jaar staat De Ploeg voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd. De Ploeg streeft altijd naar een herkenbaar eigen design en heeft aandacht voor wat mensen in essentie nodig hebben om comfortabel te wonen en werken.

De Ploeg ontwerpt en ontwikkelt de collecties helemaal in eigen huis met originele structuren, patronen en kleurschakeringen. De materialen worden met zorg uitgezocht en getest of veilig, kleurecht, slijtvast en degelijk zijn. 

Partner van topmerken

De kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen van De Ploeg worden toegepast op meubels van nationale en internationale topmerken. Bij het ontwerpen van deze meubelstoffen staan functionaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal. Topmerken als Rolf Benz, Leolux, Gelderland en nog meer merken werken samen met De Ploeg aan ontwerpen waar je blij van wordt.

Akoestiek

De stoffen uit de ACOUSTICS collectie van De Ploeg zijn bijzonder door hun aangename akoestische werkging. Deze stoffen zijn zowel geluiddempend als transparant. Ze halen de scherpe kantjes van ongewenste omgevingsgeluiden en nagalm.

Duurzaam

Ploegstoffen worden vrijwel helemaal binnen de EU geproduceerd volgens strenge normen en certificeringen. Bij de productie geeft De Ploeg de voorkaar aan natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Een uniek voorbeeld daarvan zijn de collecties SEA en OCEAN die gemaakt zijn van aangespoeld plastic.

De Ploeg bij Paauwe

Wie de gordijn- en meubelstoffen van De Ploeg wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom kunt u vele stalen van deze merken zien en ervaren. Onze adviseurs willen de 'ins en outs' van de De Ploeg collecties graag met u delen.