Estiluz

Aan de voet van de Catalaanse Pyreneeën, in het noordoosten van Spanje, besluit de creatieve Gerard Masdeu Jordà in 1969 om niet de mechanische werkplaats van zijn vader voort te zetten. In plaats daarvan gaat hij zich toewijden aan het maken van hoogwaardige decoratieve verlichting, met innovatieve ontwerpen en handgemaakte afwerkingen. Het merk Estiluz is geboren.

HECHT FAMILIEBEDRIJF

Met hulp van de gehele familie groeit het bedrijf. De kwaliteit van hun ontwerpen trekt al snel de aandacht op internationale beurzen, waardoor Estiluz in 1993 zijn eerste filiaal in New York opent. Andere zullen volgen. Het merk verstevigt ook de banden met Duitsland door moderne technische oplossingen te integreren en de productieprocessen te optimaliseren.

TALENT LATEN SCHITTEREN

Tegenwoordig, met een tweede generatie aan boord, geeft Estiluz opkomende ontwerpers een kans om ook hun talent te laten schitteren. Deze experimenteren met nieuwe vormen en materialen, terwijl ze trouw blijven aan de oorspronkelijke principes: robuustheid, duurzaamheid, onberispelijke afwerking, familiegeest.  

Elke Estiluz lamp is een juweel object, liefdevol vervaardigd, zoals alleen een hechte familie dat kan.

ESTILUZ BIJ PAAUWE

Wie Estiluz wil ontdekken komt naar Zonnemaire. De Paauwe adviseurs willen de ‘ins en outs’ van deze exclusieve verlichting graag met u delen.