Freifrau

Freifrau Sitzmöbelmanufaktur is een jong Duits meubelmerk gevestigd in Noordrein Westfalen. Opgericht in 2012 door Hansjörg Helweg die samen met team van gerenommeerde ontwerpers en nieuwe talenten, tijdloze zitmeubelen creëert.

Duurzame zitmeubelen

Freifrau staat voor Duits vakmanschap. Zo werkt men bij Freifrau uitsluitend met lokale producten en specialisten uit de regio. Niet alleen vanuit kwaliteitsoogpunt, maar ook vanuit maatschappelijk oogpunt. Door duurzame materialen te gebruiken zorgt Freifrau ervoor dat toekomstige generaties ook van het meubilair kunnen genieten.

Mooi voor het oog, het gevoel en reuk

De collectie van Freifrau bestaat uit zitmeubelen die stijlvol, weelderig, elegant en altijd functioneel zijn. De meubelen kunnen multi-sensitief worden ervaren. Deze zijn niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor het tastgevoel en de reukzin. Geurend hout, soepel leer en zachte stoffen completeren de succesvolle ontwerpen.

Freifrau bij interieur Paauwe

Wie de zitmeubelen van Freifrau wilt ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de stoelen, fauteuils en barkrukken te zien en te voelen. Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van de Freifrau collectie graag met u delen.