Geltex

Iedereen is anders, maar iedereen slaapt beter op een matras met GELTEX® inside. Wordt u ’s nachts vaak wakker? Staat u op met rugklachten of een pijnlijke nek? Zoek het niet te ver van uw bed. Misschien slaapt u niet op de juiste matras of bedbodem en is uw slaapsysteem aan vervanging toe.

Een mens slaapt 1/3 van zijn leven om die andere 2/3 fit en gezond te kunnen beleven. Investeren in een goed slaapsysteem is dus investeren in je gezondheid. Maar misschien ziet u niet langer het bos door de bomen en vindt u niet het juiste bed in het ruime aanbod. Met GELTEX® inside wordt het gemakkelijk.

Vertel ons hoe u slaapt: wij luisteren naar uw verhaal en geven persoonlijk advies op basis van de drie pijlers van de Slaapdriehoek®: ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Onze gepatenteerde GELTEX® inside-technologie scoort hoog op alle drie. Testen van wetenschappelijke instituten bevestigen dit.

Vertrouw op onze kennis van slapen, onze innovatieve GELTEX® inside-technologie en de bedbodems van onze gerenommeerd merk: meer hebt u niet nodig om op beide oren te slapen.

De juiste ventilatie, drukverdeling en ondersteuning zijn essentieel voor een goede nachtrust. Dankzij de luchtdoorlatende, open celstructuur van de nieuwe GELTEX® inside-technologie scoren onze matrassen uitstekend op die 3 criteria van de Slaapdriehoek®. GELTEX® inside voert het transpiratievocht snel af, verdeelt de druk van het lichaam snel over het ligoppervlak en zorgt samen met de juiste bedbodem en een aangepast kussen voor een zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning.

Voordelen van GELTEX® inside:

  • Antibacterieel & antiallergisch
  • Uitstekende ventilatie en vochtafvoer
  • Comfortabele drukverdeling
  • Zachte en toch stevige ondersteuning

De gepatenteerde formule om 3 keer beter te slapen

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maakt GELTEX® inside het u gemakkelijk. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door 3 criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Die elementen samen vormen de Slaapdriehoek®. Sommige slaapsystemen scoren goed op één of twee criteria maar bieden u geen totaaloplossing. Dankzij de exclusieve, gepatenteerde GELTEX® inside-technologie in onze matrassen scoren onze slaapsystemen uitstekend op de 3 essentiële pijlers van de Slaapdriehoek®. In combinatie met een Beka® bodem, bent u zeker van een goede nachtrust.

Ideale drukverdeling voor een comfortabel gevoel

Dankzij de open celstructuur en de geïntegreerde elastische eigenschappen van gel vangt GELTEX® inside de lichaamsdruk in elke slaaphouding automatisch op. Het materiaal zorgt ervoor dat de druk over het volledige ligoppervlak wordt verspreid zodat slaapverstorende piekdrukken worden vermeden.

Maximale ventilatie door open celstructuur

GELTEX® inside heeft een open celstructuur en is waterabsorberend: het materiaal zorgt voor een snelle afvoer en vlotte verdamping van transpiratie. Door die maximale ventilatie vermijdt GELTEX® inside dat er een onaangenaam, vochtig slaapklimaat in uw bed ontstaat waardoor u onnodig wakker wordt.

Zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning

Een goede ondersteuning zorgt ervoor dat uw wervelkolom in elke slaaphouding zijn juiste vorm behoudt. Zo kunnen uw spieren optimaal ontspannen en kan de wervelkolom herstellen. Dankzij zijn specifieke, gepatenteerde eigenschappen vangt GELTEX® inside – samen met de bedbodem – elke beweging van uw lichaam vlot op terwijl u ongestoord verder slaapt.

GELTEX®bij Paauwe
 

Wie GELTEX® uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de GELTEX® bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en kussens te zien en te voelen.  Onze adviseurs zijn geschoold om u een goed advies te geven over gezond en comfortabel slapen.