Giorgetti

In 1898 begon Luigi Giorgetti een timmermanswerkplaats in Meda, het hart van de Brianza regio. Nu ca. 120 jaar later staat de naam Giorgetti mondiaal voor designmeubelen van topkwaliteit; Italiaanse elegantie met een zeer herkenbare stijl.

Italiaans vakmanschap

Nog steeds worden alle Giorgetti meubelen vervaardigd in Italië; van ontwerp en creatief proces tot de daadwerkelijke productie. Giorgetti werk met zeer gekwalificeerde vakmensen in elke fase van het proces. Allen met hun eigen specifieke kennis en ervaring. Het resultaat zijn meubelstukken met een hoog niveau van maatwerk en kwaliteit.

 

Elk Giorgetti product is uniek

Giorgetti meubelen zijn gemaakt van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen. Giorgetti probeert zoveel mogelijk het karakteristieke materiaal te laten spreken. De producten die met de hand worden gemaakt zijn daardoor echt uniek; er zijn er niet twee identiek.  Kleine kleurverschillen, structuurverschillen en verschillen in afmetingen worden gezien als eigenschappen van een uniek product.

 

Giorgetti klassiekers

De rijke historie van Giorgetti heeft een groot aantal design klassiekers voortgebracht zoals de Giorgetti Progetti fauteuil, Giorgetti Arabella fauteuil, Giorgetti Vittoria bank en de Giorgetti Anteo tafel. Allen met de herkenbare stijl en het authentieke design van Giorgetti.

 

Giorgetti bij Paauwe

Wie Giorgetti uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze Giorgetti-stijlkamer willen onze adviseurs graag de ‘ins en outs’ van de Giorgetti collectie met u delen.