Luxaflex

Hunter Douglas ontwikkelde eind jaren ’40 een nieuw verwerkingsproces van lichtgewicht aluminium. Wat uiteindelijk resulteerde in een product dat de raambekledingsmarkt voor altijd zou veranderen: de horizontale aluminium jaloezie.

Innovatief met shades

Deze horizontale jaloezie werd in 1951 in Europa geïntroduceerd onder de naam Luxaflex. Dit eerste echte alternatief voor gordijnen is tot op de dag van vandaag nog steeds zeer geliefd. Ontwikkeling en innovatie spelen een grote rol binnen Luxaflex. Dat zie je terug in baanbrekende innovaties als Duette Shades, Silhouette Shades en Facette Shades.

 

Binnen- en buitenzonwering van topkwaliteit

Vandaag de dag staat Luxaflex® Window Styling bekend als de absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding, en biedt de meest uitgebreide selectie van zonweringsystemen die perfect samen gaan met elk interieur en elke behoefte. De collectie bestaat nu uit binnen- en buitenzonwering en horren van topkwaliteit.

 

Maatwerk voor elk raam

Alle producten van Luxaflex worden voor u op maat gemaakt in één van de Europese productiefaciliteiten. De adviseurs van Interieur Paauwe kunnen u een uitstekend advies geven over alle typen Luxaflex raambekleding. De meet- en installatieservice door onze vakkundige  medewerkers zorgen ervoor dat uw Luxaflex product perfect passend wordt opgeleverd.