Montis

Al ruim 40 jaar maakt het in Dongen gevestigde Montis moderne comfortabele zitmeubelen. Veelal in leder bekleed, want in de buurt van Dongen zitten van oudsher de beste leerlooierijen van het land.

Innovatief in design en productie

Montis staat voor modern design met een superieur zitcomfort. Daarbij is het bedrijf ook innovatief in hun productie. Zo ontwikkelde Montis een productiemethode waarbij een stoel of bank ‘een jas aan krijgt’.  Deze productiemethode wordt nog steeds gebruikt bij vele modellen, waaronder de Montis Charly en Montis Chaplin. Het tijdloze ontwerp en het ongekende zitcomfort zorgen ervoor dat deze modellen nog steeds erg populair zijn.

 

Montis Banken

Bij de banken zijn de Montis Axel en Montis Gino de succesnummers. Zeker in Rancho leder is de Montis Axel een lust voor het oog en het zitgenot. De Montis Gino is onderscheidend door het gebruik van verscheidene materialen.

 

Montis by Paauwe

Wie Montis uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom zijn de Montis banken, fauteuils en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de Montis collectie graag met u delen.