PODE

Design waar je blij van wordt. Design gaat voor Pose verder dan één ontwerp. Pode biedt je een complete lifestylecollectie van meubelen én accessoires, die ontworpen zijn door internationale topdesigners en elkaar stuk voor stuk perfect aanvullen in beeldtaal, kleur en gevoel.

Bewuste keuze

PODE is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. PODE is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een PODE bank.

Bij Pode zit je goed

De PODE-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven. De designmeubelen van PODE zijn bekleed met de mooiste stoffen en het beste leer, en gebouwd met de kennis, expertise en constructiekwaliteit van de Leolux fabriek. Bij PODE weet je dus zeker dat je goed zit.

PODE BY PAAUWE

Wie Pode uitgebreid wilt ontdekken komt naar Interieur Paauwe. In onze  showroom zijn de Leolux banken, hoekbanken, fauteuils, salontafels, eetkamertafels en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de Pode collectie graag met u delen.