Spectral Smart Furniture

Helemaal van deze tijd zijn de TV meubels van Spectral. Ontstaan vanuit persoonlijk ongenoegen, zijn Spectral TV meubels een lust voor oog en oor.

TV kijken in stijl met Spectral

De komst van platte televisies betekende ook de opkomst van soundbars en allerlei randapparatuur dat op die prachtige TV moest worden aangesloten. Een wirwar van kabels in en onder het mooie TV meubel was het gevolg.

De oprichters van Spectral bedachten daarom het slimme TV meubel. In een Spectral TV meubel worden de soundbar, randapparatuur en alle kabels weggewerkt.

 

Spectral TV meubel op maat

Elk Spectral TV meubel is uniek! Bij het samenstellen van bijvoorbeeld TV wandmeubel Ameno is er keuze uit 3 soorten keramiek, 3 soorten houtfineer, aluminium, glossy glas of gesatineerd glas.  Vervolgens zijn er nog 2.000 unieke kleuren om uit te kiezen en wilt u het meubel staand of hangend? Een geïntegreerd soundsysteem of een soundbar van Sonos?

 

Spectral by Paauwe

Wilt u een thuisbioscoop ervaren op een schitterend design TV meubel? Komt u dan proefkijken en –luisteren bij Interieur Paauwe. In onze showroom hebben wij de TV- en TV wandmeubelen van Spectral werkend opgesteld staan. Onze adviseurs geven u graag uitleg over alle mogelijkheden van Spectral ‘smart furniture’.