Spectral Smart Furniture

Helemaal van deze tijd zijn de tv-meubelen van Spectral Smart furniture. Ontstaan vanuit een persoonlijk ongenoegen en inmiddels een groot succes. De verschillende modellijnen zijn een lust voor het oog.

Wanneer uw interieur u lief is

De huidige televisies worden steeds mooier en dunner maar geluid verliest hierdoor wel zijn kwaliteit. Dit kan opgelost worden door een soundsysteem op uw televisie aan te sluiten maar dit gaat helaas wel gepaard met de nodige bekabeling.
De oplossing? Spectral Smart furniture!
Bij interieur Paauwe bent u van harte welkom voor deskundig advies.

Spectral: Het origineel sinds 1994

Al bijna 25 jaar werkt Spectral aan de oplossing voor het onzichtbaar maken van kabels, soundsystemen en randapparatuur voor uw televisie. Ze zijn al jaren marktleider en dat is niet voor niets. Met Spectral haalt u echte Duitse kwaliteit in huis. 

Verschillende smaken

Binnen Spectral zijn er een aantal modellijnen waaruit u kunt kiezen. Ieder met zijn eigen kenmerken, mogelijkheden, materiaalkeuze en karakter. De modellijnen zijn modulair en volledig naar uw wensen samen te stellen. Heeft u wensen die op dit moment nog niet mogelijk zijn dan is het altijd mogelijk om speciaal voor u, maatwerk aan te vragen. 

Canton by Spectral

Sinds 1972 is Canton de grootste luidsprekerfabrikant die in Duitsland te vinden is. Speciaal voor Spectral hebben zij verschillende soundsystemen, inclusief ingebouwde subwoofer, uitgedacht die perfect passen in de verschillende modellijnen. In onze showroom kunt u het geluid zelf beoordelen.

Heeft u nog een goed soundsysteem of kiest u liever voor een ander populair merk zoals Sonos of Denon by Heos? Ook dat is geen enkel probleem.

Spectral smart furniture by Paauwe

Wilt u een thuisbioscoop ervaren op een schitterend design TV meubel? Komt u dan proefkijken en –luisteren bij Interieur Paauwe. In onze showroom hebben wij de TV- en audiomeubelen van Spectral werkend opgesteld staan.
Onze deskundige creëren graag samen met u een passend meubel.