TEAM 7

In de jaren '80 was het Oostenrijkse TEAM 7 een pionier door over te stappen op een volledig ecologische productie van uitsluitend natuurlijk behandeld massiefhouten meubilair. De geboorte van het 'ecomeubel'.

Unieke meubels met ziel en karakter

De missie van TEAM 7 is om natuur, design en techniek zo te verbinden dat unieke meubels met ziel en karakter ontstaan. TEAM 7 houdt de totale keten van waarde creatie van de massiefhouten meubelen volledig zelf in de hand met twee meubelfabrieken, een platenfabriek en een zagerij. En door het beheer van het eigen woud van 74 ha weet TEAM 7 hoe kostbaar hout is en hoe belangrijk duurzaamheid. Van boom tot afgewerkt meubel, houdt TEAM 7 alles zelf in de hand.

It's a tree story

TEAM 7 werkt intensief samen met de beste designer: de natuur. Deze visie wordt bevestigd door de vele gewonnen internationale designprijzen.

TEAM 7 bij Interieur Paauwe

Wie de producten van TEAM 7 wilt ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de massief houten meubelen te zien en te voelen. Onze adviseurs willen  de ‘ins en outs’ van de TEAM 7 collectie graag met u delen.