Terzani

La Luce Pensata

Terzani is opgericht in 1972 in Florence, de bakermat van de renaissance. Het creatieve van deze magische stad zie je nog steeds terug in de kunstzinnige ontwerpen. Het merkt werkt dan ook samen met vele bekende ontwerpers. 

Italiaans design

Terzani herdefinieert de manier waarop luxe verlichting wordt ontworpen en geproduceerd. Door te experimenteren met nieuwe productiemethoden en vooruitstrevende ideeën, is het befaamd geworden om ontwerpen die vormgeving, licht, schaduw en beweging gebruiken om ruimtes opnieuw vorm te geven. Vele designs zijn uitgegroeid tot iconen en zijn een voorbeeld van Italiaans design.

Natuur als inspiratiebron

De handgemaakte armaturen bevinden zich op het snijvlak van kunst, luxe en design. Met respect voor Terzani's ambachtelijke traditie wordt elke "verlichtingssculptuur" volgens traditionele methoden voor het verwerken van glas en metaal gemaakt en wordt er individuele aandacht besteedt aan elk detail. Daarbij is de natuur een belangrijke inspiratiebron, zoals met de vissen als inspiratiebron voor de I Lucci Argentati of de glinsterende Argent wolk..

Terzani bij Interieur Paauwe

Ervaar Terzani zelf in onze showroom! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.