Treca Interiors Paris

Al meer dan 80 jaar vervaardigt het Franse Treca Interiors Paris slaapsystemen op maat conform de hoogste normen voor kwaliteit, comfort en design.

Vakmanschap in slaapsystemen

Een slaapsysteem begint bij Treca Interiors Paris met het selecteren van de beste materialen. Vervolgens wordt elk slaapsysteem naar de wensen van de klant samengesteld waarbij veel zorg wordt besteedt aan constructie en afwerking.

 

Uw persoonlijke slaapsysteem

Behalve de samenstelling van het slaapsysteem, bestaande uit bedbodem, boxspring, matras en topper, bepaalt u ook de afwerking, kleur- en materiaalkeuze van het hoofdboord en accessoires. Vervolgens wordt uw slaapsysteem vervaardigd door gepassioneerde meubelmakers.

 

Platinum

In 2008 introduceerde Treca Interiors Paris de Platinum collectie. In deze collectie wordt een unieke combinatie van de meest hoogwaardige natuurlijke materialen gebruikt als kasjmier, zijde, talalay, bamboe vezel en kamelenhaar.  Een compleet slaapsysteem uit de Platinum collectie bestaat uit een boxspring, een matras met een dubbele pocketvering én een topmatras.

 

Treca Interiors Paris bij Paauwe

Wie Treca Interiors Paris wil ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom staan een groot aantal slaapsystemen opgesteld en onze adviseurs zijn geschoold om u het beste advies te geven.