WEDEROPSTANDING DOOR VINCENT SHEPPARD

In 1992 pikt het Belgische bedrijf Vincent Sheppard de draad weer op en vestigt een importhandel in Lloyd Loom meubilair. Ze slagen er in om nieuw leven te blazen in de techniek en ontwikkelen een aantrekkelijke en moderne meubelcollectie. Drie jaar later opent Vincent Sheppard een eigen fabriek in Cirebon, Indonesië, een regio die bekend staat om haar traditie in weeftechnieken en het bewerken van rotan. Het bedrijf beperkt zich op die manier niet langer tot het designproces, maar controleert nu het volledige productieproces.

OUTDOOR COLLECTIE

Naast meubelen voor binnenshuis produceert Vincent Sheppard ook een 'all weather' meubelcollectie. Door een sterk toenemende vraag naar duurzame en kwalitatieve outdoor meubelen, bestand tegen alle weersomstandigheden, besluit het bedrijf enkele van haar meest iconische designs te vertalen naar synthetische modellen. Deze meubelen kunnen gerust het hele jaar buiten blijven staan. Vincent Sheppard bouwt voort op een rijke geschiedenis en waardevolle expertise om unieke en tijdloze designs te blijven bieden die een leven lang mee gaan. Naast het welbekende Lloyd Loom weefsel, gebruikt Vincent Sheppard ook andere materialen die passen binnen hun DNA van vakmanschap, kwaliteit en uniek design. Vaak gebruikte materialen zijn rotan, eik, berk en teak hout, in combinatie met metaal en aluminium.

VINCENT SHEPPARD BIJ PAAUWE

Wie de Lloyd Loom meubelen van Vincent Sheppard wilt ontdekken, komt naar Interieur Paauwe. In onze showroom zijn de binnen- en buitenmeubelen te zien en te voelen. Onze adviseurs willen de ‘ins en outs’ van de Vincent Sheppard collectie graag met u delen.

paauwe-hidde-2-Stoer_NW -.jpg

Label Hidde promotie

Label Hidde promotie

Mali.jpg

Label Mali promotie

Label Mali promotie

In leersoort Skora en Bovina nu extra aantrekkelijk geprijsd.

leolux_caruzzo_0006.jpeg

Caruzzo poef gratis

Bij aanschaf van een Leolux Caruzzo fauteuil.

Bij aanschaf van een Leolux Caruzzo fauteuil.

pode_sparkle_spot_Paauwe_1.jpeg

Pode Spot en Sparkle

Tijdelijk scherp geprijsd.

Tijdelijk scherp geprijsd.

Rolf Benz 600.jpg

Rolf Benz 600

Actie 5+1 gratis

ACTIE ROLF BENZ EETKAMERSTOEL 600 De prachtige designstoel Rolf Benz 600 is ontworpen door Birgit Hoffmann en Christoph Kahleyss en reuze populair. Zeker met de huidige introductie aanbieding. Die maakt het nóg aantrekkelijker om een mooie set Rolf Benz eetkamerstoelen 600 aan te schaffen. Want bij aankoop van 5 eetkamerstoelen krijgt u van ons de 6e stoel er gewoon gratis bij.

Rolf Benz 600.jpg

Leolux bank Felizia

Nu extra aantrekkelijk in leer Senso.

Nu extra aantrekkelijk in leer Senso.

Auping_Essential_actie_Paauwe.jpg

Auping Design Weeks

15% designvoordeel op bedden & boxsprings

15% DESIGNVOORDEEL Auping wint weer een design award. Dat vieren we met 15% designvoordeel op alle bedden & boxsprings. Ontdek onze prijswinnende designs online of in een van onze winkels. Het voordeel is geldig t/m 16 juni 2024.

paauwe_RolfBenz-mera.jpg

Rolf Benz Mera

Tot 15% jubileumvoordeel

Tot 15% jubileumvoordeel

Rolf Benz 600.jpg

Rolf Benz Nuvola

Tot 25% jubileumvoordeel

Tot 25% jubileumvoordeel

Rolf_Benz_-_Sina_-_Paauwe_6.jpg

Rolf Benz Sina

Tot 20% jubileumvoordeel

Tot 20% jubileumvoordeel

Breakpoint
Bezoek de showroom

Ontdek onze merken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.