Arco

Yoi

Als het nieuwste lid van de Borek-familie, introduceerde YOI zich in 2019 als een waardevolle aanvulling op de gerenommeerde merken Borek en Max & Luuk. YOI presenteert een opvallende reeks buitenmeubelen tegen verrassend betaalbare prijzen, met behoud van de hoogste kwaliteit materialen zoals aluminium, teak en rope.

COMFORT & DESIGN

Met meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in de tuinmeubelindustrie, brengt YOI een frisse wind met zijn unieke benadering van comfort en design, gericht op 'Inspired by Relaxation'. De YOI tuinmeubelen beloven een oase van rust te creƫren, doordrenkt met comfortabele Europese ontwerpen en het onmiskenbare YOI-gevoel van welzij

DE BELOFTE VAN YOI

YOI streeft naar de waarde van welzijn, weerspiegeld in de betaalbare prijzen van zijn producten en sets. Verwen jezelf met de perfecte combinatie van esthetiek, comfort en betaalbaarheid - dat is de belofte van YOI. Ontdek een nieuwe dimensie van buitenleven met YOI buitenmeubelen

paauwe-hidde-2-Stoer_NW -.jpg

Label Hidde promotie

Label Hidde promotie

Mali.jpg

Label Mali promotie

Label Mali promotie

In leersoort Skora en Bovina nu extra aantrekkelijk geprijsd.

leolux_caruzzo_0006.jpeg

Caruzzo poef gratis

Bij aanschaf van een Leolux Caruzzo fauteuil.

Bij aanschaf van een Leolux Caruzzo fauteuil.

pode_sparkle_spot_Paauwe_1.jpeg

Pode Spot en Sparkle

Tijdelijk scherp geprijsd.

Tijdelijk scherp geprijsd.

Rolf Benz 600.jpg

Rolf Benz 600

Actie 5+1 gratis

ACTIE ROLF BENZ EETKAMERSTOEL 600 De prachtige designstoel Rolf Benz 600 is ontworpen door Birgit Hoffmann en Christoph Kahleyss en reuze populair. Zeker met de huidige introductie aanbieding. Die maakt het nóg aantrekkelijker om een mooie set Rolf Benz eetkamerstoelen 600 aan te schaffen. Want bij aankoop van 5 eetkamerstoelen krijgt u van ons de 6e stoel er gewoon gratis bij.

Rolf Benz 600.jpg

Leolux bank Felizia

Nu extra aantrekkelijk in leer Senso.

Nu extra aantrekkelijk in leer Senso.

Auping_Essential_actie_Paauwe.jpg

Auping Design Weeks

15% designvoordeel op bedden & boxsprings

15% DESIGNVOORDEEL Auping wint weer een design award. Dat vieren we met 15% designvoordeel op alle bedden & boxsprings. Ontdek onze prijswinnende designs online of in een van onze winkels. Het voordeel is geldig t/m 16 juni 2024.

paauwe_RolfBenz-mera.jpg

Rolf Benz Mera

Tot 15% jubileumvoordeel

Tot 15% jubileumvoordeel

Rolf Benz 600.jpg

Rolf Benz Nuvola

Tot 25% jubileumvoordeel

Tot 25% jubileumvoordeel

Rolf_Benz_-_Sina_-_Paauwe_6.jpg

Rolf Benz Sina

Tot 20% jubileumvoordeel

Tot 20% jubileumvoordeel

Breakpoint
Bezoek de showroom

Ontdek onze merken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc vulputate libero et velit interdum, ac aliquet odio mattis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.