Oud en nieuw ontmoeten elkaar aan de Oude Maas

Uitzicht over de Oude Maas en Dordrecht. Schepen varen voorbij en de lucht verandert continu. Zittend aan de eettafel, of vanuit de hoekbank of het balkon. Zo'n schitterende locatie vraagt om een even mooi interieur.

Interieur Paauwe was van begin af aan betrokken bij de realisatie van het interieur van dit nieuwbouw appartement in Zwijndrecht. De belangrijkste meubelstukken uit de voorgaande jaren 30-woning, moesten een plek krijgen in het totale plan, zodat het een harmonieus geheel zou worden en de klant zich vanaf dag één thuis zou voelen.

De woonkamer werd ingedeeld in vier spreekwoordelijke blokken, waarbij de familietafel een centrale rol zou gaan vervullen. Zittend aan deze tafel - van Riva 1920 - kan er worden genoten van een spectaculair uitzicht richting Oude Maas en Dordrecht. 's Avonds zorgen de twee 'Twiggy Egg'-lampen van Ay Illuminate voor de juiste sfeer en verlichting boven de tafel. 

Interieur Paauwe heeft zorg gedragen voor de vloer, het behang, het meubilair, maatwerk elementen, raamdecoratie en verlichting. 

Een uitgebreide reportage van deze loft is gepubliceerd in Excellent Magazine nr. 3 van 2020.